AT Skog gjennomfører digitalt valg

AT Skog gjennomfører digitalt valg

AT Skog fikk gjennomført 37 valgkretsmøter før pandemien førte til at de resterende 32 valgkretsmøtene måtte avlyses. Som følge av dette har styret i AT Skog vedtatt at valg av utsending til årsmøte i AT Skog gjennomføres digitalt.

Bakgrunnen for vedtaket er å holde hjulene i gang og unngå utsettelse av beslutninger. Formålet er at virksomheten og de prosessene som er knyttet til denne, skal gjennomføres innenfor de rammene som er mulig i unntakssituasjonen vi opplever.

Gjennomfører valget i april

Som medlem i AT Skog kan du stemme fram en utsending fra din valgkrets til AT Skogs årsmøte.

Valgkretsmøtene fra og med 12. mars til 2. april ble avlyst.

Følgende valgkretser vil få gjennomført digitalt valg:

Kviteseid, Seljord, Vennesla og Øvrebø, Herrevassdraget, Bygland, Sannidal, Skåtøy, Gjerpen og Solum, Søndeled, Gjerstad, Flekkefjord og Sirdal, Bø, Nome, Saude og Nes, Herefoss og Vegusdal, Nordhordland, Eidanger, Hægebostad, Høvåg og Vestre Moland, Sør-Rogaland, Lindesnes, Holum og Mandal, Farsund, Holt og Dypvåg, Fyresdal, Voss, Åseral, Iveland, Indre Sogn, Midthordland, Birkenes og Froland.

Det er medlemmer i disse valgkretsene som nå blir invitert til å stemme digitalt i perioden 14. april til 19. april.

Oppfordring i sms

For å gjennomføre digitalt valg, trenger vi epostadresser. AT Skog vil sende ut sms til alle medlemmer vi mangler epostadresser til.

Dersom du mottar en slik sms og vil delta i det kommende digitale valget, registrerer du epostadressen din ved å logge inn på Min side med Bank ID.  Du kan også sende skjema.

For å delta i valget, må vi ha epostadressen din senest 2. april.

Vi er avhengig av epostadressen for å sikre anonymitet, forhindre at medlemmer kan stemme på flere personer og avgi stemme flere ganger.

Registrering av epostadresse: Min side

Benytt skjema: Send oss din epostadresse