Du er her: Forside / AT Skog med nytt kontor

AT Skog med nytt kontor

– Vi er veldig fornøyd. Å flytte kontoret fra Sauland til Notodden, sparer oss for mye reisetid, sier skogbrukslederne Arnfinn Haave (til v.) og Håvard Bakka.

Den nye adressen er Heddalsveien 41. Bare rundt 50 meter fra E134 langs Heddalsvannet, har AT Skog flyttet inn i 2. etasje. Næringsbygget rommer flere firma og et par butikker i gateplan. Så snart som mulig skal bygget skiltes godt med AT Skog.

Kjærkommen komfort

– Mye er uferdig, men vi nyter allerede de nye lokalene. Nå er det slutt på kaffe i papp, sier Bakka fornøyd. Oppvaskmaskin, møterom, sentralstøvsuger og dusj er blant oppgraderingene.

– Vi har bestemt oss for å bli mer huslige, lover de to, som representerer kontorfellesskapet med seks mann. De innrømmer at det trengs innskjerpinger. Blant annet skal de ha skoposer slik at skitt og lort ikke blir dratt inn på de teppebelagte gulvene.

– Vi skal ha det mer ryddig. Det er klart at når lokalene er nedslitte, slik de var i Sauland, så blir vi ikke like nøye. Nå er det ny start.

I tillegg til skogbrukslederne, som dekker Midt-Telemark, har Pål Hekkli og Arne Helge Dahl også kontorplass på Notodden.

Alle har egen kontorplass med glassvegg ut mot fellesarealet. Overgangen fra lokaler med trepanel til moderne glassvegger, har ført til et par episoder med kollisjon mellom mann og glass.

– Vi må henge opp noe der, så vi ikke går rett inn i glasset, konstaterer Bakka i en kombinasjon av humor og alvor. AT Skog flyttet kontoret fra Notodden til Sauland i 2001. Nå er de ansatte tilbake i Notodden etter eget ønske.

Mer effektiv arbeidsdag

– Det vil komme skogeierne til gode at vi bruker mindre tid på kjøring. Vi bor alle i Notodden kommune og denne ordningen gir oss en mer effektiv arbeidsdag. Vi sparer flere mils kjøring daglig og reduserer kjøretid til kontoret med 20 til 40 minutter. Avgjørelsen om å flytte har vært gjennom en ryddig prosess fra oss og ledelsens side. Vi hadde en høring med skogeierne. De aller fleste mente at kontorsted ikke har betydning med dagens digitale løsninger, avslutter Bakka.

Skjul