Du er her: Forside / Frank flytter til hjertet av Agder

Frank flytter til hjertet av Agder

– Nå ligger kontoret i hjertet av mitt distrikt, sier skogbruksleder Frank Uleberg. Han har flyttet kontorplass fra Byremo til Evje.

– Dette er en bedre løsning for skogeierne som ønsker å møte meg på kontoret. Evje er et knutepunkt, som mange naturlig skal forbi. Det er ikke for ingenting at Evje kalles hjertet av Agder, sier Frank, som derfra dekker hele Setesdal og Åseral.

– Trivelig og interessant

I Franks område har AT Skog rundt 430 andelseiere, som er tilknyttet skogeierlagene Valle og Bykle, Bygland, Evje og Hornes og Åseral. Han er kontaktpersonen for alle skogeiere i dette distriktet, som vil selge tømmer og trenger skogfaglige råd.

– Jeg har jobbet i AT Skog siden 2012. Jeg liker jobben veldig godt. Jeg treffer mange skogeiere og blir godt kjent i lokale skogområder. Jeg jobber med det som er min interesse, nemlig forvaltning av skog og skogressurser. Jeg er også skogeier selv. Det er trivelig og interessant å bistå andre skogeiere med skogforvaltning, sier Frank.

Ønsker du kontakt med skogbrukslederen i ditt område, finner du kontaktinfo her: Skogbruksledere og skogkultur

Skjul