Meld deg på skogkvinnetreff!

Meld deg på skogkvinnetreff!

Hovedstyret i Kvinner i Skogbruket. Foto: Kirsten Engeset

Velkommen til skogfaglig samling i Stavanger 1. – 3. september.

Kvinner i Skogbruket arrangerer en stor skogfaglig samling i Stavanger første helgen i september. Arrangementet starter med landsmøte og festmiddag fredag. De påfølgende dagene blir det temakonferanse i byen og rundt i fylket.

Meld deg på her: Kvinner i Skogbruket

Påmeldingsfristen er 5. august. Benytt elektronisk påmelding på hjemmesiden eller kontakt daglig leder Kirsten Engeset på 92831487.

Tema for samlingen: Nær og ny næringsutvikling, der innovative måter å utnytte skogressursene på vil stå i fokus.

Konferansen er åpen for alle, som ønsker å lære mer om hvordan vi kan bli flinkere til kreativ næringsutvikling.

Lørdag blir det rundtur i Ryfylke og Sandnes til bønder som driver litt utradisjonelt skogbruk. Denne dagen blir også medlemmer fra Skogselskapet i Rogaland med. Det blir servering i flotte, trearkitektoniske omgivelser på Preikestolen Fjellstue.

Håper på godt besøk

Søndag avsluttes konferansen i det nye publikumsbygget på Mostun Natursenter i Stavanger. Dette er også et godt eksempel på bruk av lokalt trevirke med mange spennende løsninger. Her får deltakerne høre om hvordan vi må tenke annerledes i «unge» skogområder sammenliknet med tradisjonelle skogstrøk på Østlandet.

Fylkeslaget i Rogaland gleder seg veldig til å få besøk av skoginteresserte kvinner fra hele landet.

Hovedstyret i Kvinner i Skogbruket består av (på bildet fra v) Gerd Inger Aarnes, Anna Arneberg, Tone L. Fogth, Merete Larsmon og Ingeborg Anker-Rasch.