Norsk Skogrydding søker daglig leder

Norsk Skogrydding søker daglig leder

Norsk Skogrydding AS er et nyetablert selskap i linje- og trasérydding med tilhørende tjenester. Selskapet tar utgangspunkt i eksisterende virksomheter i AT Skog og SB Skog. Agder Linjerydding er et 100 % eid datterselskap av Norsk Skogrydding. AT Skog og Viken Skog eier Norsk Skogrydding med 50 % hver. Norsk Skogrydding og datterselskapet Agder Linjerydding vil i oppstarten ha en årlig omsetning på ca NOK 80 mill. Norsk Skogrydding har som ambisjon å være den foretrukne partner for våre kunder og leverandører. Selskapet tilbyr en god arbeidsplass med fokus på høy sikkerhet og et godt arbeidsmiljø.

Vi søker:

Daglig leder

Som daglig leder og øverst ansvarlig for prosjekter vil du få en sentral rolle i videreutviklingen av Norsk Skogrydding. Daglig leder skal sikre at Norsk Skogrydding befester sin posisjon som den beste leverandøren av skogrelaterte tjenester.

Ansvaret dekker hele Norge og stiller krav til solid kompetanse i fag og ledelse. Du er en handlekraftig og tydelig leder, som evner å sette retning og tydelige mål.

Du kommuniserer godt både internt i organisasjonen og overfor kunder. Du er inkluderende med et godt overblikk og god forretningsforståelse.

Vi tilbyr:

  • Utfordrende og varierte arbeidsoppgaver, stort handlingsrom og et godt arbeidsmiljø.
  • Korte beslutningslinjer, personlig- og faglig utvikling og konkurransedyktige betingelser.
  • Hovedkontoret er i Skien.

Ta gjerne kontakt med styreleder Anders R Øynes for en uforpliktende samtale på 905 78 288.

Søknad og CV sendes til: atpost@atskog.no snarest og senest innen 14. desember 2018.

Du kan også se utlysningen her: Finn.no