Hasås søker administrerende direktør

Hasås søker en strategisk, markedsorientert og relasjonssterk administrerende direktør som skal sørge for at selskapet når sine ambisiøse vekstmål.

Som administrerende direktør skal du lede 70 dedikerte ansatte og være toneangivende for selskapets strategiske retning. I stillingen får du det overordnede ansvaret for å profesjonalisere og effektivisere virksomheten ytterligere og skal jobbe tett på markedet for å identifisere nye forretningsmuligheter både organisk og uorganisk.

Se utlysningen her: Visindi

Om hasås

Hasås er en stolt norsk produksjonsbedrift som har levert trelast og byggevarer i generasjoner. Vår visjon er å være best på kvalitet og gi alt for å finne de beste løsningene – sammen. Vi produserer hovedsakelig utvendig behandlet kledning og leverer trelast og byggevarer til kunder på hele Sør- og Østlandet.

Fra å være en liten sagbruksvirksomhet på 60-tallet, har vi utviklet oss til å bli en betydelig aktør innen norsk trelast. Forventet omsetning i 2021 er rundt 450 mill. kr. og vi har blitt en flott gjeng på 70 ansatte. Vi jobber aktivt for å levere på verdiene våre hver dag; hjelpsom, proaktiv, likanes og hel ved.

Vi vokser stadig og har ambisjoner om å fortsette med det inn i fremtiden. Hasås er nå en del av konsernet AT Skog SA, og er en viktig del av konsernets industrielle utvikling. For mer informasjon se www.hasas.no

Hasås AS er en tradisjonsrik bedrift i Kodal i Sandefjord.
Hasås har 70 ansatte.