SKOGEIER

Medlemsfordeler

Som medlem i AT Skog, er du medeier i et skogeierfelleskap med rundt 9200 skogeiere i Telemark, Agder, Rogaland og Vestland. AT Skog jobber for skogeiernes økonomiske og næringspolitiske interesser. Sammen med 3 andre skogeiersamvirker i Norge, jobber også AT Skog med skogpolitikk gjennom Norges skogeierforbund. Skogeierlagene i vår geografi tilbyr medlemmene aktivitet, kompetanse og nettverk i lokalmiljøet.
Medlemsfordeler

Jeg vil bli medlem

Last ned, fyll ut, og send tegningsblanketten på e-mail eller via post til oss.

MIN SIDE

Få full oversikt gjennom Min side. Her gjennomføres alle bestillinger, i tillegg til å gi deg oversikt over økonomi og dokumenter av betydning for deg og din skogeiendom.
Logg inn med Bank-ID her: https://portal.atskog.no, eller ved å trykke på MIN SIDE øverst på denne nettsiden.
Førstegangs innlogging

Valg 1 – Jeg har allerede et kundeforhold
  • Dette valget er for deg som allerede er registrert i våre systemer og har et kundeforhold til oss.
  • Når du klikker på dette valget i Min side, må du fylle ut hva slags tilgang du ønsker og ditt mobilnummer.
  • Når vi har behandlet forespørselen din manuelt og kontrollert opplysningene du har oppgitt, mottar du en SMS fra oss med beskjed om at tilgang er opprettet.
  • Forespørselen vil vanligvis bli behandlet i løpet av to timer.
Valg 2 – Jeg har ikke et kundeforhold
  • Dette er for deg som er i kontakt med oss for første gang og ønsker å opprette et kundeforhold til oss.
  • Når du klikker på dette valget i Min side, må du fylle ut hva slags kundeforhold du ønsker og kontaktinformasjonen vi trenger for å registrere deg. Her må eiendom også skrives inn.
  • Når vi har mottatt forespørselen din og registrert deg, vil vi ta kontakt om kundeforholdet ditt og annen praktisk informasjon.
  • Forespørselen vil vanligvis bli behandlet i løpet av tre virkedager.
HVOR FINNER JEG INFO?

I toppen av siden finner du logoen til AT Skog. Denne tar deg tilbake til fremsiden om du trykker på den. Til høyre for logoen finner du innlogging til Min side, søkefelt og meny.

Menyen er det viktigste navigasjonsverktøyet på siden. På mobil er menyen de tre strekene øverst til høyre.
Menypunktet SKOGEIER og undersidene her er rettet mot deg som skogeier. Menypunktet OM OSS og undersidene viser informasjon om AT Skog.

Noen av sidene inneholder flere temaer. Da er det ikoner og tekst øverst på siden som beskriver de ulike temaene. Dersom du trykker på et av ikonene kommer du direkte til valgt tema uten å måtte scrolle.