– Da er vi sammen, Halvor!

– Nye AT Skog er en realitet, konkluderte to glade styreledere fra AT Skog og Vestskog da årsmøtet i AT Skog vedtok fusjonen.

Dagen før vedtok årsmøtet i Vestskog fusjonen.

– Nå er vi sammen, Halvor, sa Olav. Foran en fullsatt sal med utsendinger fra valgkretsene i AT Skog, fikk de solid applaus.

Nyhet fra Vestskogs årsmøte: – Har vedtatt fusjon

– Mandag kveld hadde vi gravøl for Vestskog og det er et av de bedre jeg har opplevd, sa styreleder Halvor Brosvik til latter fra salen.

Solid oppslutning

I Vestskog stemte 100 % for fusjonen. I AT Skog var resultatet 93 %.

– Navnet er det minst viktige, sa Brosvik. Vestskog er nå historie. AT Skog er fra i dag det tredje største skogeiersamvirket i Norge med nesten 10 000 medlemmer.

– Det viktige er hva vi får til i fellesskap. Sammen blir vi en bedre organisasjon, bedre rustet og et bedre redskap for den enkelte skogeier.

– Gratulerer alle sammen – og jeg ser lyst på veien framover, avrundet Brosvik.

Ekstraordinært årsmøte til høsten

– Fusjonen har virkning fra årsmøtets vedtak, så fra nå er Vestskog med oss. Vedtektene i fusjonsplanen gjelder og vi er allerede i gang med rammene for veien videre, oppsummerte styreleder Olav A. Veum.

– Fram til et ekstraordinært årsmøte til høsten, fungerer de to styrene i AT Skog og Vestskog kollegialt. Ellers er vi akkurat som før. Vi har ikke slitt oss ut og vi er en fantastisk gjeng samlet framover for å jobbe til det beste for skogeierne.

Les Olav A. Veums tale til årsmøte her: Styreleders tale

Styreleder Olav A. Veum, nestleder Åse Egeland og styremedlemmene Hølje Kr. Jore og Gunn Brekka ble alle gjenvalgt til AT Skogs styre.

Se artikkel fra skog.no her: – Nær hundre prosent enighet om fusjon

Skrevet av Stine Solbakken
30/04/2019