Nye kontor i AT Skog

AT Skog vil i løpet av våren flytte hovedkontoret til Porsgrunn.

Hovedkontoret til AT Skog er i dag i Ole Cudrios gate 25 i Skien. Drøyt 30 ansatte har kontorplassen i Skien. I hele konsernet har vi 250 ansatte.

I løpet av mars skal de nyoppussede lokalene i Porsgrunn være klare for innflytting (bildet).

Fra murbygg til trebygg

AT Skog kjøpte næringseiendommen Storgata 171 – 175 i Porsgrunn i desember 2021. Da flyttet arkitektfirmaet Børve & Borchsenius ut etter drøyt 25 års leieforhold. Eiendommen med knapt to mål tomt består av tre kontorbygg, parkeringsplass og grøntareal. Byggeår for trehusene er 1850/60. Alle er rehabilitert i 1997/99. AT Skog har engasjert de forrige leietakerne, Børve & Borchsenius, til oppussingsprosjektet. Entreprenør Ulf Solbakken i Skien er ansvarlig for gjennomføringen.

– Dette er en stor og flott eiendom. De gamle trebyggene, som vi nå pusser opp til topp moderne kontorer, passer godt til oss som jobber med skogbruk og tømmeromsetning. Dessuten ligger det nær knutepunkt, sier konsernsjef Anders R. Øynes i AT Skog.

Til salgs

Privatmegleren Telemark og megler Morten Kvelland har oppdraget med å selge næringsbygget i Skien. Ole Cudrios gate 25 har vært kontorer for skogeiersamvirket siden oppføringen av bygget på 1960-tallet. Næringsbygget ble lagt ut for salg tidlig i januar og prisantydning er satt til 9,5 millioner kroner.

Se annonsen her: Ole Cudrios gate 25

AT Skogs kontorer

AT Skog har totalt 15 kontorsteder. Kontoret i Bergen har nylig fått nye lokaler. Ved nyttår flyttet våre seks ansatte fra Kokstad til Åsane.

Kontorstedene til AT Skog er Skien (snart Porsgrunn), Notodden, Høydalsmo og Fyresdal, Vegårshei, Grimstad, Evje og Lyngdal, Forsand, Ølen, Bergen, Voss, Førde, Sogndal og Nordfjordeid.


Skrevet av Stine Solbakken
19/01/2023