Ruller ut 22 tjenestebiler

Ser du denne bilen suse rundt i lokalmiljøet, så kan det være skogbruksleder Arnfinn Haave som sitter bak rattet.

Uansett kan du vinke og gjerne ringe ham, også – hvis du bor i området Tinn og Notodden og trenger skogfaglige råd, har skog du vurderer å hogge eller trenger å plante eller rydde skog.

Arnfinn er en av 22 ansatte i AT Skog, som denne uka hentet sin nye tjenestebil. Nå ruller bilene rundt i 3 fylker. Det er første gangen AT Skog kjøper inn tjenestebiler til alle skogbruksledere, produksjonsledere og ansatte som jobber med skogkultur.

Synlig og sikker

Etter en vurdering av flere bilmerker, landet valget på VW Caddy med 4-hjulstrekk.

– Bilene er miljøvennlige og tilpasset vårt behov. Vi har en gjenkjøpsavtale etter 5 år, opplevde god service i anbudsprosessen og fikk samordning av dekkhotell og serviceavtaler hos VW forhandlere i Agderfylkene og Telemark. Dette var momenter som gjorde at vi landet på denne bilen, oppsummerer prosjektleder for tjenestebilene i AT Skog, Kjell Håkedal.

Med motiv fra en sunn skog, kontaktinformasjon og logo, vil bilene profilere AT Skog og vise at vi er tilstede i lokalmiljøene.

Se Gromstad Autos film fra overleveringen: AT Skogs tjenestebiler

Takler tøft terreng

Det er Gromstad Auto i Arendal som har levert bilene. På utleveringsdagen fikk alle en innføring i digital kjørebok.

– Caddy er en velutprøvd bil, som har eksistert i mange år og som har vist seg å være en stabil, trygg og god varebil. Den er liten, men takler store oppgaver i tøffe terreng like godt som den er god å ferdes langs vanlig landevei, forklarer Gromstads salgssjef for Volkswagen nyttekjøretøy, Joachim Høst.

– Bilen er i dag utstyrt med Euro-6 dieselmotor med fokus på et lavere utslipp for et bedre miljø. Den er også ledende innenfor sikkerhetssystemer. Det har vært en glede å selge så mange biler til et og samme firma, som er opptatt av sikkerhet for fører og passasjer, driftssikkerhet, fremkommelighet og driftskostnader, oppsummerer Høst.

 

 

Skrevet av Stine Solbakken
08/03/2018